vegan__hianybetegseg

Vegánok és hiánybetegségeik, avagy mit titkolnak előled?

A vegánok mégsem olyan egészségesek, ahogy azt állítják? Ne hagyd, hogy átverjenek, ezek a vitaminok hiányoznak rendszerint az étrendjükből…

Új tanulmányok kimutatták, hogy a vegánokból hiányoznak ezek az “esszenciális vitaminok”.

Nálad is hiányzik valamelyik?

 

A VITAMIN (apathy-apátia):

Általánosan jelen van az állati termékekben. Ha felhagysz ezen termékek fogyasztásával, elkezdesz empátiát érezni bolygónk legártatlanabb és legvédtelenebb élőlényei iránt. Ha néha bacon-t fogyasztasz, az feltölti apátia készleteidet.

 

B VITAMIN (bullshit-baromság):

Amint eltünteted az állati termékeket az étrendedből, nem fogsz többé bedőlni az ipari mezőgazdaság propagandájának, és eláraszt a nyilvánvaló, igazság és valóság érzése. A szabadon tartott csirketojás, a biotej és a boldog tehenek remek bullshit-forrást képeznek.

 

C VITAMIN (cruelty-kegyetlenség):

Rájössz majd, hogy az állati termékek elhagyásával csökken a kereslet a gázosítás, az erőltetett megtermékenyítés, a farokcsonkítás iránt és megcsappan a torokvágás mennyisége is, ami kevesebb állatokkal szembeni kegyetlenség-incidenst eredményez. A C2 (compassion – együttérzés) vitamin-készletek növekednek, ami korábban sose látott egyensúlyhiányhoz vezethet.

 

D VITAMIN (destruction-pusztítás):

Azzal, hogy vegán leszel, a környezetvédelmi lábnyomod drasztikusan csökken, ami vészesen alacsony erdőirtást, metán-kibocsátást, talajeróziót és halott óceánterületeket eredményez. A többféle állati termék fogyasztása a legjobb módja, hogy a bolygópusztítás maximalizására.

 

E VITAMIN (ego):

Sok vegán számol be arról, hogy miután felhagytak az állati termékek fogyasztásával már nem gondolták azt, hogy a világ az ő ízlelőbimbóik körül forog. Az E2 (equality – egyenlőség) vitamin-készletek gyakran feltöltődnek a vegánná válást követően, ami további kiegyensúlyozatlansághoz vezet.

 

K VITAMIN (killing-gyilkosság):

Az állati termékek megbízható gyilkosság forrást jelentenek – állatokat gyilkolnak, minket gyilkolnak, és a bolygót gyilkolják. Ügyelj arra, hogy tengeri gyümölcsökkel vagy csirkével helyettesítsd, ha alacsony szinten van a szervezetedben.

 

Forrás: plantbasednews.org

Az alábbi hozzászólás érkezett: “Vegánok és hiánybetegségeik, avagy mit titkolnak előled?

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.