vegan gyros tal

Vegán Gyros, most már az otthonodban is, könnyedén

Új termékkel rukkolt elő a Vegan Grill. A nem egészen egy hónapja piacra dobott Vegán Gyros segítségével otthonodban is átélheted kedvenc gyroszos élményeidet.

2016 szeptemberében jelent meg a Vegan Grill márka a magyar húshelyettesítők piacán és klasszikus ízeinek köszönhetően gyorsan sokak kedvencévé vált. A kezdésnek piacra vezetett öt termék – a csípős és magyaros grill kolbász, valamint a csípős, magyaros és provance-i hagymás szejtán – után pár havonta dobták piacra újabb és újabb finomságaikat. Először Natúr Szejtánnal, majd bükkfán füstölt Száraz Bászkával és Grill Bászkával, végül a Vegán Gyrosszal bővítették repertoárjukat.

vegan gyros

Vegán Gyros

A pikáns gyroszos fűszerezés és a vékonyra vágott szejtáncsíkok adják a Vegan Grill Vegán Gyros ízélményét. Érzésre olyan, mintha a kedvenc gyrosodnál lennél, csak nem kell elsétálnod már a sarokig sem, hisz otthon is elkészítheted a Vegán Manufaktúra klasszikus gyroszát. Jelen esetben nem csak a termékkel újítottak, hanem a csomagolás is változott. Az eddigi termékek vákuumcsomagolt rendszerrel készültek, de a Vegán Gyros már egy exkluzívabb megjelenésű papírdobozba került a vákuumcsomagoláson kívül.

Nálunk nagy kedvencek az eddigi Vegan Grill termékek, így nem volt kérdés, hogy a Vegán Gyros is tesztalany lesz. Rögtön két csomaggal vásároltunk és többféle ételt készítve teszteltük őket. Kevés olajon megpirítottuk a csomagok tartalmát és készítettünk belőle hambit, sima szendvicset, kipróbáltuk fűszeres rizzsel és gombás mártással is. Ahogy a Vegan Grill hagymás szejtánjai, úgy a Vegán Gyros is csak arra nem használható amire nem akarod. Bármit készítettünk belőle, mindenhez passzolt. Mind a négy egyébként pofon egyszerű kajához. Egyébként a Vegan Grill facebook oldalán van egy receptes fül, ahova heti két recept kerül fel. Amióta a Vegán Gyrost piacra dobták, csak a gyrosból feltöltöttek négy különböző receptet. Szóval egy szó mint száz, a lehetőségek tárháza határtalan, illetve a kreativitásunk húzza meg a határokat.

Vagy csak egyszerűen zöldségek mellé köret nélkül is fogyasztható:

vegan gyros vegan grill

Budapesten aránylag már sok helyen hozzájuthatsz, de vidéken is fellelhetőek a Vegán Gyros és Vegan Grill termékek többek között Debrecen, Győr, Körmend, Miskolc, Szentendre és Veszprém városaiban. A vegangrill.hu oldalon elvileg a boltok is be vannak listázva, bár szerintem ennél sokkal több helyen kaphatóak már a termékek. A nagyobb vidéki városokban érdemes körbenézni a bio-boltokban. Ha nem találod a termékeket, kérd meg az eladókat, hogy rendeljenek, hiszen az összes nagyobb nagykereskedésben bent van már a Vegan Grill.

A Vegan Grill weboldala, ahol infókat találsz a Vegán Gyros termékről.

A Vegan Grill facebook oldala, ahol Vegán Gyros recepteket találsz.

2 hozzászólás érkezett az alábbi témában: “Vegán Gyros, most már az otthonodban is, könnyedén

  1. Gondolkodom hogy kiprobalom ezeket a termekeket. Meg tudna nekem valaki mondani mennyire van “hus allaguk”? Koszonom 🙂

    • Mi ma kóstoltuk meg,nekem a fűszerezés nem ízlett egyáltalán a gyrosnak nem ilyen az íze sehol.Az állaga rágósabb jóval mint a húsé,olyan mintha kicsi gumi szeletkéket rágnál.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.